Despre noi

Transport confectii pe umerase

Transport confectii pe umerase este o latura importanta a transportului de marfuri. MarveliTrans are sediul principal situat in Romania. O retea puternica de agenti capabili sa ofere nevoile companiei dumneavoastra. Parcul auto cuprinde o gama de autoutilitare special concepute pentru acest tip de transporturi.

Transport confectii pe umerase implica sisteme speciale de agatare si prindere. Suntem capabili de a livra marfa dumneavoastra in aproape orice tara din Europa. Datorita grupajelor va putem oferi preturi competitive si o perioada scurta de livrare.

Misiunea noastra este sa furnizam servicii profesionale. Sa captam incredere absoluta clientilor nostri oferind cel mai bun pret de pe piata. Ne straduim de fiecare data sa devenim cel mai friendly client datorita incadrarii in timp a livrarilor.

Transport confectii pe umerase

este principalul nostru obiectiv. Sprijinim misiunea noastra fiind flexibili iar prin acest lucru ajutam cientii nostri cu sfaturi. La randul nostru acceptam sa primim si sfaturi de la clienti cu experienta in domeniu. Numai in acest fel ne putem perfectiona modul de lucru.

Firma noastra va poate ajuta si cu alte servicii in acest domeniu al transporturilor. Spre exemplu transportul de marfuri. O experienta veche ne leaga si de acest obiect de activitate. Datorita experientei reusim de fiecare data sa onoram comenzile. Colaborarile sunt si ele pe termen lung datorita seriozitatii cu care abordam orice detaliu. Transport confectii pe umerase este obiectivul nostru principal unde dam dovada de profesionalism.

Dotarea utilitarelor cu echipamente speciale economisim foarte mult timp la incarcare si descarcare. Stenderele profesionale de prindere sunt utile pentru agatarea si fixarea rapida a hainelor pe umerase. Ancorele special fixate in lateral si podea ajuta la fixarea marfii pe timpul transportului.

Asigurarea marfii si a bunurilor o consideram obligatorie. Marfa si masinile sunt asigurate pe toata perioada traseului de la destinatie pana la expeditor. Pe trasee lungi de drum soferii se pot schimba intre ei. Masinile sunt prevazute cu antifurt si alarma pentru orice eventualitate.