Galerie

Galerie Foto

Galerie foto, o pagina unde va prezentam cateva dintre serviciile si autoutilitarele noastre. Vom etala imagini cu diferite evenimente sau comenzi unde sistemele speciale sunt puse in valoare. Odata cu reinoirea parcului auto sau a sistemelor, va vom tine la curent cu imagini de actualitate. Diferiti parteneri sau colaboratori de afaceri au fost deacord sa publicam imagini in care apar si domniile sale.

Galerie foto – un loc unde potentialii clienti isi vor da seama de serviciile pe care le oferim. De unde si vorba „O imagine face cat o mie de cuvinte”. Ve-ti putea viziona si fotografii in care ii surprindem pe cativa dintre angajati in ipostaze haioase. O echipa unita si organizata trebuie sa se si relaxeze, iesind la aer si impartasind cateva din povestile fiecaruia.

Am adaugat la galeria noastra foto un plugin de la Envira ce are functionalitati avansate si o prezentare deosebita fata de cea standard. O unealta completa cu care poti edita, insera si modifica imaginile tale intr-um mod spectaculos.

Navigati prin galeria foto si convingeti-va singuri de avantajele unei colaborari cu o firma experimentata. Modificati modul de afisare al imaginilor din butoanele ce apar deasupra paginii. Experimentati un nou mod de a edita imagini.

In curand vom include si optiunea de a comenta pentru fiecare poza in parte. Asadar va putei bucura de vizualizarea comentariilor pe care le faceti vis-a-vis de fotografii. Dar ve-ti putea vedea si alte comentarii sau raspunsuri la comentariile dumneavoastra.

Chiar daca nu sunteti clientul nostru, va invitam sa reactionati scriind un comentariu despre parerea dumneavoastra asupra continutului acestei galerii.