Contact

Contact transport confectii, este pagina cu detalii asupra locatiei parcului auto.

Locatia

parcului auto si a birourilor de unde vom prelua comenzile dumneavoastra. Aici veti observa si numerele de telefon expuse unde puteti intra in legatura cu unul dintre operatorii nostrii. Acestia au atributia de a prelua comanda dumneavoastra si a rezerva camionul sau autoutilitara in functie de necesitatile dumneavoastra. Daca nu va descurcati cu gasirea locatiei pe harta expusa, iata cateva sfaturi in randurile de mai jos.

Faceti zoom sau apropiati punctul de localizare cu ajutorul mouseu-lui sau dand click pe semnele plus sau minus din partea dreapta de jos a hartii. Locatia noastra este semnalizata pe harta cu un pin de culoare rosie. Urmariti acel pin in timp ce apropiati sau deplasati harta. Vizitati pagina

contact transport confectii

pentru a plasa comanda dumneavoastra impreuna cu toate detaliile necesare.

In cazul in care nu va descurcati sau aveti vreo nelamurire va rugam sa apelati la unul dintre numerele de telefon expuse pe website. Contact transport confectii, o pagina special creata pentru ca voi sa ne localizati in cel mai modern si facil mod. Va stam la dispozitie la orice numar de telefon din cele afisate pe website, 24 de ore din 24. Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va invitam sa vizitati pagina urmatoare dand un clcik aici despre noi.